Garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort

Privatlivspolitik hos VARIANT A/S

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
ASP.NET_SessionId variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Webserver
Kilde: variant.cloud.dynamicweb-cms.com
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
CONSENT youtube.com HTTP 5956 dage
Cookie formålsbeskrivelse: Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 4300
Kilde: https://www.youtube.com/iframe_api
via http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/master.min.js
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
 
CookieConsent variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP 1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
Initiator: Script-tag
Kilde: notinstalled
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
Dynamicweb.SessionVisitor variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP 1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Webserver
Kilde: variant.cloud.dynamicweb-cms.com
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
test_cookie doubleclick.net HTTP 1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 4088
Kilde: https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
 
Kategori: Marketing (12)
Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.
 
COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
Dynamicweb variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP 1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Indeholder et unikt ID samt datoen for brugerens seneste besøg på hjemmesiden. Data anvendes til at genkende brugeren ved tilbagevendende besøg for at personalisere hjemmesidens indhold samt føre statistik.
Initiator: Webserver
Kilde: variant.cloud.dynamicweb-cms.com
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
IDE doubleclick.net HTTP 1 år
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 4088
Kilde: https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/id?slf_rd=1
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com HTTP 179 dage
Cookie formålsbeskrivelse: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 4300
Kilde: https://www.youtube.com/iframe_api
via http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/master.min.js
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
YSC youtube.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 4300
Kilde: https://www.youtube.com/iframe_api
via http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/master.min.js
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt.innertube::nextId youtube.com HTML Persistent
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 7213
Kilde: https://www.youtube.com/embed/24wa-brwl8u
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt.innertube::requests youtube.com HTML Persistent
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
Initiator: Iframe, kildekode linjenummer 7213
Kilde: https://www.youtube.com/embed/24wa-brwl8u
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-cast-installed youtube.com HTML Session
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Webserver
Kilde: youtube.com
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-connected-devices youtube.com HTML Persistent
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Script-tag
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/da-dk/om-variant
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-device-id youtube.com HTML Persistent
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Script-tag
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/da-dk/om-variant
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-fast-check-period youtube.com HTML Session
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Webserver
Kilde: youtube.com
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-session-app youtube.com HTML Session
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Webserver
Kilde: youtube.com
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
yt-remote-session-name youtube.com HTML Session
Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
Initiator: Webserver
Kilde: youtube.com
Data sendes til: USA (ikke-tilstrækkelig)
 
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
Kategori: Uklassificeret (11)
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
 
COOKIE NAVN UDBYDER TYPE UDLØB
ProductList_AndreTrailereDerKunneHaveInterresseTemplate variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 4058
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/master.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
productListTemplate variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2772
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/master.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
Blokeret indtil brugeren har godkendt: Nej
StateCookie_CheckFacetGroups variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Antal aksler variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Bredde - Indvendig Ladmål variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Bremse variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Hjulstørrelse ('') variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Længde - Indvendig Ladmål variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Læssehøjde (cm) variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Nyttelast (kg) variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 
StateCookie_OptionsGroup_Totalvægt (kg) variant.cloud.dynamicweb-cms.com HTTP Session
Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret
Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 2773
Kilde: http://variant.cloud.dynamicweb-cms.com/Files/Templates/Designs/Rapido/js/custom.min.js
Data sendes til: Danmark (tilstrækkelig)
Sikkert tredjeland under GDPR (EU)
 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

VARIANT A/S
Godthåbsvej 5
7100 Vejle
Email: 

 

Senest opdateret 22-09-2021